Δημιουργήθηκε για εκείνους που δεν θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα ξενοδοχείο , για εκείνους που θα ήθελαν να βιώσουν τη μυρωδιά και τη γεύση προορισμό των διακοπών τους . Για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν την κάθε στιγμή των διακοπών τους και να ανακαλύψουν το καλύτερο της Κέρκυρας έχει να προσφέρει .

ICHNOS είναι η ελληνική λέξη για το αποτύπωμα .

Και ως εκ τούτου , θα θέλαμε να ζήσει κάθε αποτύπωμα σας αφήσει στο νησί .

Δημιουργήσαμε ICHNOS Κέρκυρα Εκδρομές , Εκδρομές και Αξιοθέατα , με μοναδικό σκοπό να βυθίσει τους επισκέπτες της Κέρκυρας σε μοναδική κουλτούρα , την παράδοση και την φιλοξενία του , απολαμβάνοντας μια υπέροχη μέρα εκτός ξενοδοχείου ή κρουαζιερόπλοιο .

Εμείς ξαναβρήκε όλες τις αγαπημένες θέσεις μας , οι θέσεις πάνε οι ντόπιοι , και οργάνωσε τους σε εκδρομές και ξεναγήσεις για να απολαύσετε .

Θεωρούμε ότι η Κέρκυρα δεν είναι ένα άλλο σημείο στον ήλιο με ένα ζευγάρι από τα μουσεία και τα μνημεία που αξίζει να επισκεφτείτε .

Όλο το νησί είναι ένα μοναδικό μνημείο , αν , πρόκειται για μια φανταστική παραλία , ένας ελαιώνας , ένα παραδοσιακό χωριό , το προστατευόμενο από την UNESCO παλιά πόλη , τα 3 Ανάκτορα της Κέρκυρας , οι εκατοντάδες εκκλησίες και τα μοναστήρια , τα φρούρια staning , ή πολλά ενετικά , βρετανική και γαλλική και ρωσική μνημεία που υπάρχουν στο νησί .

Ως εκ τούτου , και έχοντας κατά νου ότι Hollidays είναι πραγματικά Άγιο , ξεναγήσεις και εκδρομές μας θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν , οσμή, γεύση και να ανακαλύψετε τις κρυφές ομορφιές που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν κάθε καλοκαίρι στην Κέρκυρα .

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας για μοναδικές εξορμήσεις μας και ξεναγήσεις για να βιώσουν όλα τα μικρά tressures Κέρκυρα έχει να προσφέρει και να βρει » καλύτερο σημείο σε αυτόν τον κόσμο » σας σε αυτό το μικρό κομμάτι του παραδείσου επί της γης .